Hale second hand

In afara de hale noi exista oferte si de hale metalice second hand. Reprezinta o alternativa interesanta la ofertele de constructii noi. Avantajul unei asemenea constructii este ca poate fi vazuta cum arata efectiv fara a apela la desene si imagini virtuale . Un alt avantaj este pretul redus platit pentru o asemenea hala.

Riscul major se afla insa in proiect. Inainte de a cumpara o asemenea hala, trebuie sa va asigurati ca este dimensionata corect din punct de vedere al incarcarii cu zapada in zona unde urmeaza a fi reconstruita. Un alt aspect ar fi proiectarea structurii in conformitate cu zona seismica de destinatie. Chiar daca nu a fost proiectata respectand parametrii noii locatii, structura poate fi corectata prin adaugarea de elemente noi. Pentru aceasta va trebui sa va adresati unui proiectant de structuri metalice cu experienta in vederea adoptarii solutiilor potrivite. In caz contrar exista riscul de a nu putea obtine Autorizatia de Construire pentru aceasta hala sau chiar mai rau, de a nu rezista la conditiile noului amplasament.

249 comments to Hale second hand

 • marius

  buna ziua as vrea un pret la o hala metalica modesta pentru 10 vaci cam 7 metri latime si 13.14 metri lungime astept raspuns o zi buna

 • Gabi

  Buna
  sunt interesat de o hala metalica second, lungime 12m, latime 8m, inaltime 3.5m. Va multumesc! Astept si oferte de la colegii de pe forum daca sunt

 • Mateescu Laurentiu

  Buna ziua,
  Stimate domn doresc construirea unei hale pe structura metalica in suprafata utila de 405mp,cu dimensiunile de L=45m, L-9m, H=3m
  Peretii si acoperisul acoperiti placati cu sandwich de 30mm sau solutii.
  O fatada laterala(45×2,6) plina.O fatada laterala(45×2,6) trebuie sa aiba ferestre pentru iluminat si ventilat la partea superioara, iar in partea inferioara 4 usi glisante in plan vertical in cepand cu cota “0″ de dimensiuni (2×0,8)
  Fatadele de capat cu usi de acces pietonale si auto.
  Daca nu am deranjat prea mult, multumesc si astept o oferta.
  Cu stima!

 • daniel

  buna ziua ma itereseaza o hala 400 mp pentru un service auto imi puteti trimite un email cu deteli si pret aprocsimativ la cheie si un model daca este posibil .multumesc

 • BANU ROBERT

  VA ROG SA IMI FACETI O OFERTA PENTRU O HALA DE 10 M LUNGIME 7 METRI LATIME SI 5 METRI INALTIME FARA MONTAJ DOAR PANOURI SI FIER NECESAR PERSOANA FIZICA .STRUCTURA DE FIXARE VA FI EXECUTATA IN FUNTIE DE PROIECTUL DVS.
  TRANSPORT PANA IN PANCIU VRANCEA
  ROG MATERIALE SECOND HAND

 • mihali dumitru

  Va rog sa-mi faceti preventiv pt o hala metalica secandhend de 18x12x3,5 m ce poate fi folosita ca atelier tamplarie lemn. Bine isolata pt a nu avea pierderi de caldura, dealtfel acoperisul rezistent la caderile masive de zapada. Usa sa fie pe partea de 18 m,larga 4 m .

 • haraba

  buna ziua
  va rog sami faceti o oferta la o hala metalica pentru cereale avand urmatoarele dimensiuni 40m lungime si 20m latime
  cu respect
  haraba

 • Festila

  As fi interesat si eu de o hala sa aiba aprox 500 m, si latimea de vreo 14 m. Astept raspuns

 • domocos mihai

  Am o hala metalica demontata de vanzare, are o lungime de 10 m, latimede 6 m si o inaltime la streasina de 4,5m, acoperisul in 2 ape, la un capat o poarta industriala electrica, invelis din panouri termoizolante.Se pot trimite poze la cerere. Pret 8500 euro .

 • marian zamfir

  salve sunt interesat pt a cumpara o hala second de 250metri ptrati ce imi puteti oferi va multumesc

 • Ionut

  Buna ziua, Va rog sa imi trimiteti pe mail o oferta de hala de aprox 300 mp in care vreau sa fac si birouri 1/3 si spatiu de depozitare restul, cu usa glisanta auto.
  Multumesc!

 • liliana

  vreau sa fac un garaj pt o autoutilitara L=8m, l=4m, h streasina =3m si h pana la coama 4m din sandwich second fundatia este turnata ,doresc un pret cu transport si montaj . TEL 0753429111

 • Popa Bogdan

  Buna ziua,m-ar interesa o hala demontata sau structura metalica pt hala second hand,suprafata sa fie intre 1000-1500 metri patrati.Ma intereseaza doar oferte foarte buna(ma refer pret foarte bun).Va multumesc email: bogdannn.16@gmail.com sau la tel 0756914373

  • marian nicolescu

   Buna ziua,
   Am o hala schelet metalic cu deschidere 10,5m-L 75 m si H 4m.Hala este in picoare.Nu are pereti laterali.Are acoperis din internita.Structura, adica Ferme-Pane si Stilpi, este din teava rotunda cu “carne groasa” si profil U laminat..La remontare stilpii se pot pune pe cuzineti din beton obtinindu-se inaltimea dorita.Locatia este in jud.Arges la A1.Pretul este 10.000 euro cu demontarea dv-stra.Daca sinteti interesat,ptr.mai multe detalii va rog contactai-ma la email sau tel.0723-946441.Cu stima.M.Nicolescu

 • BADEA IONUT ADRIAN

  buna ziua !ma intereseaza o hala de legume noua s_au secan hand buna pentru legume sa fie izolata cu biscuiti de minim 5m.grosime de 20m lungime 11m latime si 3,5m inaltime .astept o oferta buna de la dumneavoastra pentru incepere lucrari .multumesc cu stima IONUT BADEA.

 • Caut solutie ingenioasa pt. acoperirea unui teren de tennis cu dim. de 18x36m si h=6m. Analizez si o oferta pt. acoperirea a unu, doua sau trei terenuri puse “cap la cap” Stefan 0753077747; leontestefan@yahoo.com

 • george florin

  Buna ziua!
  Sunt interesat sa achizitionez o hala de 200-240mp = 10m/20-24m/ H=4-5m. Hala sa fie din structura metalica, acoperita cu panouri sanwich si apelez la bunavointa dvs de a-mi trimite ofera de pret pentru una second hand.

  Va multumesc !
  Astept raspuns pe adresa : uleruf@yahoo.com

 • ADRIAN D.

  Buna ziua,

  Ma intereseaza o hala de aprox.400 mp. L 10-15 m, l 30-40, h la coama 3-3,5.Structura metalica, acoperita cu panouri sanwich si apelez la bunavointa dvs de a-mi trimite oferta atat pt una noua cat si second hand. Deasemenea va rog sa specificati conditiile pt fiecare caz; proiect, transport,termen livrare, fundatii etc.

 • Ozzy

  Buna ziua!
  Sunt interesat de o hala de 20m x 10m x 5m cu structura metalica, acoperita cu panouri sanwich . Doresc hala pentru parcarea utilajelor agricole ( combine , tractoare ) si accesul in hală să fie din latura cea lungă ( cea de 20 m ) si apelez la bunavointa dvs de a-mi trimite oferta atat pt una noua cat si second hand. Deasemenea va rog sa specificati preţul incluzând transportul in jud. Constanta , montajul şi termenul de livrare .
  Va multumesc anticipat .

 • ionut

  SALUT.VREAU SA CUMPAR O HALA APROX.400 MP.12X33.COMPLECTA SAU NUMAI STRUCTURA,SECOND HAND SAU NOUA.PRETUL SA FIE LA INALTIME.ASTEPT OFERTELE DVS.MULTUMESC.

 • bilt

  buna
  m-ar interesa o hala de 15m lungime si 10 latime
  0743834376

 • neli

  buna ziua.Sunt interesata de o hala metalica demontabila,structura completa si acoperita,numai second hand.poate fi si semirotunda,aprox 300-400 mp.va multumesc.tel0754409527

 • buna
  am de facut o hala de 30mx9mx5m
  ma intereseaza preturi estimative
  la cerere pot trimite si proiect
  cu stima
  corneliu marcu
  email. mrccorneliu@yahoo,com
  tel 0740222771

  • Buna ziua

   Domnule MARCU,analizand comentariul dumnevostra dorim sa va transmitem o oferta de pret in cazul in care nu ati demarat investitia,pentru mai multe informatii va stam la dipozitie la urmatoarele numere de telefon sau la adresa de e-mail.

   Cu stima

   S.C ROMSTYLE INVEST S.R.L
   e-mail:romstyleinvest@yahoo.com
   contact:0254/230919 fax/fix
   contabilitate:0740276349
   department juridic:0720167921
   manager general:ing CHICIU FLAVIUS CRISTIAN
   contact:0731499399
   :0730362810

 • csaki ferenc

  buna zoiua ma intereseaza o hala de 15 x 20 acoperit cu pano senvic vo rog sa facet oferta secan si no multumesc

  • ADRIAN ADRIAN

   una dimineata si va multumesc pentru cererea dumneavoastra,
   in legatura cu structura de hala cu
   caracteristicile urmatoare ( 15.00 / 20.00 / 3.00 / 4.00 / 300 mp. ), va putem face urmatoarea oferta :

   1. STRUCTURA 7.247 EURO / 24.17 EURO / MP

   2. CALCULATIE PANOTAJ INCHIDERI – GRATUIT

   3. SCHITE FUNDATII – GRATUIT

   4. TRANSPORT LA OBIECTIV – GRATUIT

   5. MONTAJ STRUCTURA – CONTRA COST

   6. CONSULTANTA MONTAJ – 400 EURO

   7. MONTAJ INCHIDERI – CONTRA COST

   8. PLANURI REZISTENTA PERSONALIZATE – CONTRA COST.

   Nu suntem platitori de t.v.a. Pretul este pentru o structura completa prefabricata
   din elemente zabrelite.Structura este formata din :

   1. STALPI ZABRELITI

   2. GRINZI ZABRELITE

   3. PANE ACOPERIS

   4. RIGLE PERETI

   5. COTRAVANTUIRI

   6. SURUBURI MONTAJ

   7. MONTANTI CAPETE

   Structura este grunduita si calculata pentru incarcari si vanturi maximale in Romania.
   In legatura cu inchiderile cu panouri tip sandwich 50 mm,existand foarte multe oferte pe internet,si noi nefiind furnizori decat colaboratori, va putem face o recomandare pentru produsele cu care am mai lucrat si dupa care nu am avut nici un fel de reclamatie .
   In functie de bugetul dumneavoastra si de componenta interioara a panoului avem mai multe oferte.
   Suntem producatori de structuri complete prefabricate zabrelite si pt. acest produs aveti oferta de mai sus.
   Pentru alte discutii si informatii, nu ezitati sa ma contactati.

   Cu consideratie,

   Adrian B.
   0737.548.048 / 0737.408.405

 • udrea marius

  ma intereseaza daca aveti panouri oltpan de 20 mm second hand si la ce preturi ,orice dimensiuni

  va multumesc

 • Balasa Cosmin

  Ma intereseaza o hala struntura metalica dimensiunile 42m lungime si 11m latime cu o inaltime de aproximativ 5m la streasina.
  Va multumesc Anticipat!

  • ADRIAN ADRIAN

   Buna dimineata, in legatura cu cererea pentru o structura de hala cu
   caracteristicile urmatoare ( 11 / 42 / 4 / 5 / 462 mp.), va putem face urmatoarea oferta :

   1. STRUCTURA 12.807 EURO / 27.74 EURO / MP
   2. CALCULATIE PANOTAJ INCHIDERI – GRATUIT
   3. SCHITE FUNDATII – GRATUIT
   4. TRANSPORT LA OBIECTIV – GRATUIT
   5. MONTAJ STRUCTURA – CONTRA COST
   6. CONSULTANTA MONTAJ – 400 EURO
   7. MONTAJ INCHIDERI – CONTRA COST
   8. POARTA AUTO 3300 / 3000 / GLISANTA – GRATUIT

   Nu suntem platitori de t.v.a. Pretul este pentru structura completa, prefabricata
   din elemente zabrelite.Structura este formata din :

   1. STALPI ZABRELITI
   2. GRINZI ZABRELITE
   3. PANE ACOPERIS
   4. RIGLE PERETI
   5. COTRAVANTUIRI
   6. SURUBURI MONTAJ
   7. MONTANTI CAPETE

   Structura este grunduita si calculata pentru incarcari, seism si vanturi maximale pt. Romania.
   Aveti atasate mai multe exemple ( reale ) de lucrari derulate in tara .
   Comanda dureaza 7 zile lucratoare.

   Pentru orice alte intrebari si informatii, nu ezitati sa ma contactati.

   Adrian B.
   0737.548.048 / 0737.408.405

 • valer

  Salut ,am o strutura de hala di fier zincat la cald ,arata c-a si nou de 420mp adica deschidere de 14ml din 2 buc cu lungime de 30ml si cu toate riglele care se prind pe acoperis din metal [omega] se prinde la fiecare metru urcand spre coama .Grinzile au 200mm si stalpi din profile i tot de 200mm. totul din fier zincat foarte rezistent la zapada si vant.este adusa din ITALIA.Mai multe detalii la 00393292967413 VALER.Numai structura ,daca vre-ti si panouri sandwich se poate.sau m-ail vladvaleriu@libero.it

 • Caba Nicolae

  Buna ziua!
  Sunt interesat sa achizitionez o hala de 30-40m x 10-15m x 5-6m (sa se poata utila cu pod rulant de 3,5-5 Tone).Hala sa fie din structura metalica, acoperita cu panouri sanwich si apelez la bunavointa dvs de a-mi trimite ofera de pret atat pt una noua cat si pentru una second hand.
  Va multumesc !
  Astept raspuns pe adresa : nicu_caba86@yahoo.com

 • cristi

  Buna ziua.Sunt interesat de o hala second hand de 10m latime pe 20-30m lungime si inaltime 5-6m.Astept oferte pe (cristi_cozma2000@yahoo.com)

 • lucian

  Buna.As dori o oferta de pret pentru o hala metalica,de preferinta second hand,
  dar si noua,care sa aibe urmatoarele dimensiuni:L-40,l-8,h-5.astept un raspuns,multumesc.

  • ADRIAN

   Buna ziua domnule Lucian, in legatura cu dorinta dumneavoastra va pot da urmatoarele informatii:

   1.NUMAI,STRUCTURA COMPLETA GRUNDUITA, FRANCO DEPOZIT BUCURESTI :8640 EURO

   2.CU SAU FARA INCHIDERI?
   3.CU USI ACCES PIETONAL? CU USI ACCES AUTO?
   4.CE FEL DE INCHIDERI DORITI? PANOURI SANDWICH SAU TABLA CUATATA?
   5.CU FUNDATII, CU TAMPLARIE, CU LUMINATOARE, CU PLANURI PAC SAU DDE ?????????

   TOTI NE DORIM SERVICII ” M O C A ” CREZAND CA SUNTEM MAI ” DESTEPTI ” DECAT ALTII.

   BUGET, GEODEZIE, POLISTIREN EXPANDAT, POLISTIREN EXTRUDAT, SUNT DOAR CATEVA VARIABILE CARE INTRA IN CALCULUL ECONOMIC AL INVESTITIEI…SI MULTE ALTELE…

   CU CONSIDERATIE

   ADRIAN B.

   • Catalin

    Buna ziua,

    Sunt interesat de o hala metalica 20 m x 10 m x 4-5-6 m ,ma intereseaza o varianta ieftina dar practica,care consideri ca este in regula la pret avantajos,o folosesc ca hala industriala de prelucrare piatra .Sa aiba doar port de acces mari,mai exact eu acesta hala o voi compartimenta in 2 ,mod egal.

    Ce oferta poti sa imi faci.

    marmorgranitsimeria@yahoo.com

 • Eugen

  Buna ziua
  Ma intereseaza o hala metalica la Tulcea 1200 m2 L 40, l 30, h 6, H 7, panouri sanwich
  Hala este destinata unei parcari de barci

 • dan musat

  Buna ziua, sunt interesat de o hala ptr. depozitat cereale de aprox 500 metri patrati.

 • cata

  Buna ziua,
  ma intereseaza o hala de 100 150mp.Daca poate cineva sa mi spuna un pret!
  astept oferte pe e-mail!!unchiu_20@yahoo.com

 • cata

  Buna ziua,
  ma intereseaza o hala de 100 150mp.Daca poate cineva sa mi spuna un pret!
  astept oferte pe e-mail!!

 • dani

  ma intereseaza o hala second de 150 mp cu o inaltime la stresina de 4m cu structura metalica si panouri sandwish.Va mulumesc

 • paul

  Buna ziua. Ma intereseaza o hala cu structura metalica(second-hand sau noua) cu dimensiuniunile :10m/20m/5m. Deasemenea va rog sa specificati conditiile pt fiecare caz; proiect, transport,termen livrare, etc.

 • bucur ionut

  buna ziua
  Doresc o oferta de hala noua si una pt o hala second hand pentru zona cluj(mihai viteazu),as dori ca ofertele sa includa in pret si montajul si transportul.
  dimensiunile ar fi:
  latime 10m
  lungime 25m
  inaltime stresina 2m
  inaltime coama app 2,5 – 2,8m
  2usi mari glisante pe lateral +usa mica (normala)
  arie luninozitate pe lungimea halei 25 mp
  astept raspunsul dumneavoasta
  utzubcr@yahoo.com
  0743992162
  Va multumesc

 • Marius

  Buna ziua,

  Ma intereseaza o hala de 290 m patrati, inaltime cat mai mica, 2,2 m pentru o ferma de pasari. Cu panou sandwitche de 10.

  mutluemsc

  • alin

   salut..
   am vazut anuntul tau…problema e ca si eu sunt interesat de o hala pe care sa o folosesc in acelasi scop…cresterea pasarilor….poti sa imi spui daca ai gasit o oferta buna ???
   ms anticipat

 • Vlad Andrei

  Buna ziua, as fi interesat de o hala metalica, daca se poate doar structura sau eventual sa-mi dati pret si pentru structura si pentru panouri, l=8m sau 10m/L=20m sau 24m/H=5m, contact konius2006@yahoo.com sau 0726250981

  • buna ziua
   suntem productori de hale metalice/panouri termoizolante/tabla cutata;ca sa va pot face o oferta am nevoie de niste date tehnice:deschidere/lungime/inaltime,locatie,etc…
   daca doriti sa va facem o oferta concreta ,ma puteti contacta la aceasta adresa de email sau la mob 0721 290 716
   cu stima,

 • gabi

  ma intereseaza o hala secod hand cu dimensiunile:
  l=8-9m
  L=30-40 m
  h util(streasina)-5-6 ml

  • andrade manuel

   Noi putem sa va facem cea mai favorabila oferta, pentru hala metalica unde raportul calitate/dimentiuni/pret este cel mai bun. Executam montajul.

   Manuel Andrade cel734-443.171/andradevalentin@gmail.com

   • Barbu Nicolae

    Doresc o constructie second-hand (de preferat) sau noua din panouri tip sandvich de 80 mm pe structura metalica cu dimensiunile urmatoare: L-30m;l-10m,h(la streasina)-3m,cu luminatoare acoperis,doua usi duble cu latimea de 2,5m.Constructia v-a fi folosita ptr.cresterea animalelor. Doresc constructia la cheie in Urziceni Ialomita. Astept e-mail

 • alin

  va rog sa mi faceti o oferta la o hala:doar structura metalica daca se poate 30m\20m\4m as dori second hand; multumesc

  • zaharia vasilică

   D-le Alin,am rugamintea sa ma contactati pentru mai multe detalii,cu respect.0753902251

  • MIRCEA

   BUNA ALIN EU FAC FUNDATIILE PENTRU HALE NU COMERCIALIZEZ HALE SECOND HAND VEZI CA ARE ADRIAN CEVA INTERESANT POATE ESTE UTILA PENTRU TINE.DE UNDE ESTI CUNOSC EU LA FOCSANI O PERSOANA CARE ADUCE DIN GERMANIA FERME PT. HALE NR. MEU ESTE 0748081684 SUNAMA DUPA 1 APRILIE SUNT IN ITALIA ACUM CIAO NOROC BUN CURAJ SI SUCCES

  • andrade manuel

   Noi putem sa va facem cea mai favorabila oferta, pentru halla metalica unde raportul calitate/dimentiuni/pret este cel mai bun.Montajul il facem cu personalul nostru.

   Manuel Andrade cel734-443.171
   andradevalentin@gmail.com

   • simionescu

    buna ziua
    Doresc o oferta pentru o hala de 100-150mp cu tot cu fundatie ,deci completa inaltime 4,5m utila pentru service auto.
    multumesc

   • Stanescu

    Buna ziua sunt interesat de o hala cu urmatoarele dimensiuni; deschidere 10m, lungime 20m, inaltimea la streasina de 4m, dupa cum am vorbit la tel. va rog sa-mi faceti o oferta pe 60mm si una pe 80mm.Va multumesc Robert Stanescu (0732125026/ srobertm@gmail.com)

 • Angus Creek

  Buna ziua!
  Ma intereseaza la o ferma de vaci de carne sa-mi faceti o oferta de pret pt o hala semi-rotunda cu dimensiunile:

  # 18 m latime + 60 m Lungime
  # 15 m latime + 80 m Lungime

 • Marasescu

  As dori o oferta de pret la o hala cu dimensiunea 14L 12l 3h construita din sandwish.

 • Demi

  doresc hala metalica Lxlxh:15x12x4, deschidere libera 12m, pereti din panou sandwich poliuretan 10cm, acoperis sandwich poliuretan 10cm in 2 ape, streasina 0,8-1,0m, 2usi cortina lxh:3,5×3,0;

  doresc hala metalica Lxlxh:12x11x3,5, deschidere libera 11m, pereti din panou sandwich poliuretan 10cm, acoperis sandwich poliuretan 10cm in 2 ape, streasina 0,8-1,0m, 2usi cortina lxh:3×3;

 • Marian

  Ma intereseaza pret set ferma 12m cu stilpi 5m

  • ADRIAN

   Buna dimineata Marian, sincer nu am inteles ce ai vrut sa spui cu cererea ta.
   Ai mai jos o oferta pe care o am pe stoc(pentru o structura),
   studiaz-o si contacteaza-ma la telefon.

   Cu consideratie,

   Adrian ADRIAN

   ALLAMET.ONE
   B E T O N M E T A L L E M N

   VINDE HALA METAL 200 MP
   STRUCTURA COMPLETA

   DESTINATII RECOMANDATE
   DEPOZIT, SPATIU PRODUCTIE, FERMA ANIMALE, SERVICE AUTO, SILOZ CEREALE, SPALATORIE AUTO
   CARACTERISTICI
   LATIME 10 ML, LUNGIME 20 ML, H.JGHEAB 4 ML, H.COAMA 5 ML
   FORMATA DIN
   ELEMENTE PREFABRICATE DIN PROFIL PATRAT, ROTUND SI RECTANGULAR
   STALPI ZABRELITI, GRINZI ZABRELITE, RIGLE PERETI, PANE ACOPERIS, CONTRAVANTUIRI, MONTANTI CAPETE, BULOANE PRINDERE BETON, SURUBURI MONTAJ STRUCTURA.
   PRETUL ESTE DE 5.460 EURO FARA T.V.A.
   STRUCTURA ESTE CALCULATA PENTRU INCHIDERI CU PANOURI TIP SANDWICH DE 50 MM, VANT, SEISM SI INCARCARI DE ZAPADA MAXIME PENTRU ROMANIA.
   PE STOC SAU IN 7 ZILE
   CEL MAI BUN RAPORT CALITATE – PRET
   OPTIONAL OFERIM, CONTRA COST, URMATOARELE SERVICII : PLANURI REZISTENTA, STRUCTURI PERSONALIZATE, MONTAJ STRUCTURA, MONTAJ INCHIDERI SI / SAU CONSULTANTA LA MONTAJ, LUMINATOARE POLICARBONAT, PORTI AUTO SI PIETONALE.
   PENTRU CRESTEREA CALITATII PRODUSULUI, NE REZERVAM DREPTUL DE A MODIFICA SI IMBUNATATI PERMANENT CARACTERISTICILE ACESTUIA
   TRANSPORT GRATIS PE TERITORIUL ROMANIEI
   Mobil. 0040737548048 E.mail 175eurohala@gmail.com Bucuresti, Romania

 • Levente

  Buna ziua!
  Sunt interesat de o hala de 30m x10m x4m streasina acoperit cu panouri sandwich ,va rog sa imi trimiteti o oferta atit ptr una noua cat si second cu montare in Mures.
  Va multumesc.

  • andrade manuel

   Noi putem sa va facem cea mai favorabila oferta, pentru hala metalica inclusiv cu montaj; unde raportul calitate/dimentiuni/pret este cel mai bun. Manuel Andrade cel734-443.171/andradevalentin@gmail.com

 • ionuc marian

  buna..as dori sa imi faceti un pret la o hala de dimensiunea 18 latime,27 lungime,5 inaltime….pentru depozit piese auto..nr 0742600997

 • dan

  imi puteti face o oferta la o hala noua/second hand 12l, 32L, 4-6 h doresc pentru depozit/service auto, nr contact 0752766391 !cluj

 • andrei tudor

  ofer hala spre inchiriere 450m2. tecuci jud. galati, relatii mail andrej_2dos3@yahoo.com

 • caut o hala metalica de 400-500m2 15-20m latime 20-30m lumgime

 • popescu nadia

  buna ziua! ma intereseaza si pe mine o hala metalica cU dimensiunea de 21-22M LUNGIME CU 9 LATIME SI 4,5 INALTIME SI UN PRET INFORMATIV

 • Florin M

  Sunt interesat de pretul unei hale second pe structura metalica acoperita cu panouri sandwich de 60 mm cu urmatoarele dimensiuni : L =17-18M, l=9-10M , h=4M.
  Multumesc anticipat

  • zaharia vasilică

   Buna ziua D-le Florin M, daca aveti proiectul as avea rugamintea sa ne trimiteti pe email zahariaconstruct@yahoo.com documentatia,sa fie atasat si devizul de cantitati dupa ce primim ne auzim la telefon pentru a programa o intilnire si a va inmina oferta,cu respect.

  • andrade manuel

   Noi putem sa va facem cea mai favorabila oferta, pentru halla metalica unde raportul calitate/dimentiuni/pret este cel mai bun. Manuel Andrade cel734-443.171/andradevalentin@gmail.com

 • Buna ziua,
  Avand in vedere solicitarile primite si vanzarile foarte bune pe segmentul de hale prefabricate cu structura metalica avand dimensiunile aproximative de 10 m deschidere cu 20 m lungime si 4 metri inaltime utila, am pregatit o oferta speciala pentru acest produs:
  ***** structura prefabricata din otel grunduit – 11.500 euro, fara TVA*****. Structura este proiectata pentru a rezista in orice conditii de seism/incarcare cu zapada/vant din Romania. In pret este inclus proiectul pentru montaj si proiectul pentru fundatii. La cerere poate fi furnizata orice tip de documentatie pentru Autorizatia de Construire. Structura contine TOATE componentele pentru a putea fi instalata pe amplasament- buloane pentru fundatii, suruburi pentru montaj, pane pentru acoperis si pereti pentru a putea fi invelita ULTERIOR cu tabla cutata sau panouri sandwich.
  Avand in vedere comenzile mari din anotimpul cald care implica termene lungi de livrare, puteti profita de perioada 15ianuarie-30 martie pentru comenzi ferme.

 • tica

  buna ziua,
  as dori sa imi faceti o oferta la spalatorie auto cu 2 boxe,o camera de asteptare si o magazie in cel mai scurt timp si cea mai buna oferta,pretul cel mai scazut(si secand).
  va multumesc anticipat!!

 • alexandru

  Buna ziua,

  As fi interesat de o hala dimensiuni latime 8-10 metri, lungime 20-25 metri, inaltime la streasina 2m si inaltime la coama 2,30.Nu ma intereseaza ca structura sa fie numai din fier poate sa fie si combinata fier cu lemn, forma poate sa fie si cu acoperis semirotund.
  Repet ma intereseaza ca hala sa fie completa structura plus tabla.
  Pretul pe care il pot oferi este de 4500-5000 de eur plus transport in functie de gradu de uzura pe care aceasta il prezinta.

  Va multumesc si astept ofertele dumneavoastra la numaru de telefon 0749870703

 • Ionut

  Buna Ziua!
  Va rog sa imi faceti si mie o oferta pentru o halasecond cu dimensiunile deschidere 12m,lungime 50m si inaltime de 3,5-4 m.
  Daca aveti si poze este foarte bine.

 • Silviu P

  Sunt interesat sa achitionez o hala noua sau sh din panouri termoizolante cu suprafata 200mp, preferabil 10×20 H min 4m cu usa acces camion. Solicit oferta pe mail pentru constructie integrala incluzand structura, panouri, montaj in Bucuresti. Multumesc

 • Adrian

  Buna seara,
  Va rog sa imi faceti o oferta pentru o hala metalica de dimensiune 9.5m latimea 17m lungimea si 4m la streasina pentru un service auto.
  Va multumesc anticipat

 • Teo

  Buna ziua.Am nevoie de o structura metalica(h 7-10m, L 100m,l 12m)

 • cristi

  buna.m-ar interesa pt o ferma de porci o constructie de 500mp costul.astept oferte

 • iulian

  Vreau un pret pentru hala panouri L=12/l=6/h=4 destinatia service-auto.multumesc!!!tel:0740680037

 • Deea

  0730554834-sunt an terminal la arhitectura, fac proiectare si lucrez la o firma de constructii, daca va intereseaza mai mult partea de proiectare puteti sa ma contactati.

 • daniel

  Buna seara,ma intereseaza o hala cu laturi H3 ,h2, L5, l5, pe spate (h).pe fata (H) si sa fie din geam termopan pvc cu 2 usi .astept o oferta incluzand si proiectul .tarnsportul pana in Targoviste si montajul poate vi facut pe cont proprio.nr de telefon 0721500590

 • Popa Lucian

  Buna ziua.Am vrea sa achizitionam o hala.Datele aproximative ale acestei hale sunt: L:28 m/l:15m/h:4.5 .Hala am dori sa sa fie cu un luminator (cu marimea de cat considerati dvs.),2 usi pietonale si usa de descarcare pentru tir si inchiderea halei cu panouritermoizolante de marimea 80.Am dori sa stim cam ce costuri maxime ar putea sa aiba aceasta hala.Va multumec

  • zaharia vasilică

   Bun aziua D-le Lucian, am rugaminte sa ne contactati in urma discutiei va putem da oferta cu pret final,atit la rosu cit si la cheie,astept sa ne contactati la tlf.0727402356:0753902251 cu respect.

 • Claudiu

  ma intereseaza o hala metalica acoperita cu panouri termoizolante, dimensiuni aprox l 12m, L 15m, h 3m, poate fi noua sau second hand, pot monta singur. pret cat mai mic. claudiuviorel@gmail.com

 • tusinean

  As avea nevoie de o oferta pt o hala metalica cu panouri sandwich 20x10x3.5 pt spatiu comercial,,cu tot cu montaj si alte cheltuieli.Rog oferte serioase fara exagerari!!Pretul cel mai bun va fi contactat.URGENT! jud .cluj rares_simplu@yahoo.com

 • petrica

  buna tuturor.caut sa cumpar o hala metalica .astept oferte cu poze pe email. multumesc

 • Farcas Ioan

  Doresc sa cumpar o hala izolata fonic cat se poate mai bine de dimensiuni 18m latime / 30 lungime sau 20 latime cu 30 lungime, ca sa arata la exterior bine. doresc aceasta hala pt a o folosi pentru un club discoteca. Astept oferte la tel 0726256666

 • Aftan Bogdan

  Ma intereseaza o hala dimensiuni 20m L 10l 6h cu panou sandwish. Va rog sa imi faceti o oferta! Astept raspuns pe mail!

 • ANA C

  am de vanzare o hala metalica cu urmatoarele dimensiuni; L=40m, l=10m, h=6m la strasina,acoperit cu placi azbest.Struct.e din teava cu diam.200mm, profil U100,I120.tel.0740470089.Pret 7500Euro

 • ANA C

  am de vanzare o hala metalica cu urmatoarele dimensiuni; L=40m, l=10m, h=6m la strasina,acoperit cu placi azbest.Struct.e din teava cu diam.200mm, profil U100,I120.tel.0740470089

 • Cristian

  Buna ziua
  M-ar interesa o oferta de pret pt o hala de dimensiunile latime 10m lungime 20m inaltime 5m
  cu structura metalica acoperita cu panouri sandwich si montaj
  VA multumesc anticipat pt oferta.Astept oferat la adresa de email cristi_micula2000@yahoo.com

 • Muresan Vasile

  6000 euro negociabil

  • alexandru

   la 6000 de eur spuneti ca puteti vinde o hala de dimensiunile latime 10m lungime 20m inaltime 2,5m
   cu structura metalica acoperita cu panouri sandwich si montaj????

 • bogdan

  buna,

  ma intereseaza un pret pt o hala cu panouri tip sandwich ,300mp ,20/10,h=5m pentru orasul Constanta.

 • Bogdan

  Buna ziua as dori o oferta pt o hala de 100 mp pt un service auto latimea terenului este de 17 m iar lungime este … .va multumesc srl_bogdan@yahoo.com

 • Cosmin

  Ma intereseaza o hala de max 7m pe 20m cu inaltime de 4m,structura metalica,pereti si acoperis din panouri sandwish.daca se poate un pret pt second hand.multumesc

 • ionut pricop

  ma intereseaza o hala second max 100m pentru productie alimente ,un pret informativ multumesc 0752127751

 • cristian

  buna ziua,m-ar interesa o hala metalica secon-hand cu dimensiuni 100 mp inaltime 7m,multumesc astept un raspuns cat mai urgent,nr de tel 0756 392 630

 • adrian

  ma intereseaza si pe mine o hala metalica 17/15 m h 4m neinchisa doar acoperita cu panouri de 6 cm.multumesc tel 0744840602 adrian motoc

 • stefan

  Buna ziua Ma intereseaza o hala second hand L45m l12-15m h5m. Multumesc

 • Florin

  Buna ziua,
  va rog sa-mi faceti o oferta de pret pentru o hala de de aproximativ 1200 mp (cca. 20x60m ) cu inaltimea de 6 m la streasina. Va rog sa ma informati cat ar fi structura metalica(poate fi si second hand), sau in varianta completa cu panouri sandwich de 60 mm.

 • COSTEL

  buna ziua , ma intereseaza o hala cu dimensiuni aproximative 10x15x4h
  tel 0744522390

 • costel

  Ma intereseaza o hala din panouri cu dimensiunile L=10, l=8, h=3,5,

 • DORU P

  Ma intereseaza pretul cel mai mic pentru o hala metaica cu pereti tip sandwich poliuretan de 60 mm,cu dimensiunile de:latime 7,5m;lungime 32m;inaltime4,5m .Multumesc anticipat.

 • eugen stoicescu

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi trim o oferta pt doua corpuri(inclusiv montaj) dupa cum urm :

  Suprastructuri din confectie matalica cu inchideri perimetrale din panouri termoizolante tip sanwich, cu miez spuma poliuretanica.
  Sarpanta realizata din ferme si pane din metal cu invelitoare panouri termoizolante tip sandwich, miez spuma.

  1.Corp depozit dimensiuni:25,00 x 10,00= 250 mp.
  Regim de inaltime parter (h la streasina 4m, h la coama 4,70 m)

  2.Corp tehnic dmensiuni: 35,00 x 10,00= 350 mp (id inaltimea)

  Comanda va fi conf caiet sarcini si P.T.
  Rog pret aprox mp /sup amprentata. Rog SERIOZITATE . Tel 0723 599 820 Ing Eugen Stoicescu

 • radu catalin

  ma intereseaza o hala pentru amenajari birouri cu o latime de 5m si lungime de 60m inaltime de 3m

 • florin cristian

  pretul include transport si montajul

 • adrian

  buna ziua. m-ar interesa cat costa o hala 10x15x4,5

 • cornel

  Buna ziua, m-ar interesa o hala de 30 m lungime si de 11 m latime iar inaltime de 4 m.Va multumesc, astept raspuns.

 • Marian

  buna ziua,
  ma intereseaza si pe mine o hala de 8m / 10m sau o hala in jur de 100mp , cam care ar fi pretul ? cu tot cu transport la Bucuresti si montaj.
  Multumesc Frumos

 • Buna ziua

  As dori si eu un pret aproximativ pentru o structura metalica inclusiv proiect si montaj pentru o hala 17 m lungime,9 m latime si cca 6.5 m inaltime pe 2 nivele in Bucuresti(Militari).
  O zi placuta in continuare
  Andrei

 • bucuras dan

  Buna ziua
  Vreau si eu o oferta pt.o hala cu dim 10L 15l 4.5h

 • razvan

  Buna ziua

  Doresc sa construesc o hala de circa 200mp (latime de 10 cu o lungime de 20) cu o inaltime la strasina de 4m. Hala este pt depozitare, doresc sa fie luminoasa, o singura usa cu latime de 2,5m. astept oferta Dvs.
  Multumesc

 • doresc hala deschidere 16m lung 50m h 4,5 – 5m urgent. multumesc

 • dani

  Ma intereseaza sa cumpar panouri sanwich (second hand) la dimensiunile : 7000x1120x80 (milimetri) cca 130 bucati . tel. 0721206681

 • grigoriu romeo

  Buna ziua , sunt si eu interesat de o hala de 800 m patrati…Va rog transmiteti-mi oferte hala noua sau second hand cu urmatoarele caracteristici:
  -Deschidere 12/14 m
  -Inaltime la streasana 4 m minim
  - 800 m patrati.
  In localitatea Iasi
  Nr de telefon 0746 056 116

 • doresc pretul la o hala metalica L30m l10m h4,5 cu doua usi mari,pentru un atelier de tamplarie,si prezentare,plus birouri,langa Cluj-Napoca,nu neaparat noua,poate fii si SH,doresc oferta pe mail

 • szabo

  buna ziua caut hala seconhend sau nou in jur de 1000 mp astept oferte

 • Sabau Tudor

  as dori sa aflu pretzul unei hale second hand cu panouri sandwis pe urmatoarele dimensiuni
  latzime 20 lungime 50 inaltime 7,5

 • Eugen

  Buna ziua, ma intereseaza o hala de 100 m2, eventual cu un etaj de max 40 m2, va multumesc

 • George

  Buna ziua,
  Ma intereseaza o hala second hand cu struntura metalica (sau numai structura metalica) dimensiunile sa fie de: 30m lungime, 16m latime si o inaltime de 6m la streasina.
  Va multumesc!

 • Adrian

  Doresc sa construiesc o hala cu 4 boxe pt spalatorie auto…….cat ar fi pretul?

 • Buna ziua. Doresc o oferta pentru o hala structura metalica cu panou sandwich 180mp. l=10mp L=18mp h=4,71pana la inceputul de acoperis, h=6,21 pana la capatul acoperisului, 2 usi cu h=4m, l=3m. multumesc

 • florin feher

  buna ziua!sunt interesat pt o hala pt a mi deschide un service auto cu dimensiuni intre 200m si 400 puteti sa mi faceti o oferta chiar si cu poze daca i posibil .multumesc!

  • FLORIN

   Daca doriti ceva bun la pret, uitati va la halele usoare Express Zn de la romservice structuri metalice! Daca le cereti puteti sa obtineti doar kit si montajul sa l faceti singuri ( au proiect, program de montaj etc )

 • genu ginel

  va rog sa-mi faceti o oferta pt o hala din panouri sandwich dimensiuni 18Lx8lx4h pt un service auto

 • IONEL

  Buna ziua,

  Ma intereseaza o hala aprox. 25 x 10, va rog sa faceti o oferta. Multumesc.

  • Buna ziua,
   Aproximativ cu ce destinatie, aproximiv ativ ce inaltime, aproximativ in ce zona?, aproximativ cat de groasa trebuie sa fie tabla pentru invelitoare, aproximativ cate ferestre, aproximativ cate usi, aproximativ ce pardoseala…?

   O hala de aceste dimensiuni, va costa aproximativ 3 euro/mp, numai organele de asamblare (suruburi si piulite si saibe). Tot aproximativ atat va costa si proiectul, care devine gratuit in cazul unei comenzi ferme; Hala poate fi livrata in aproximativ 30 zile lucratoare si se monteaza aproximativ in 3 zile, partea de structura metalica, daca fundatiile au fost executate [aproximativ] corect.

   Ce parere aveti? batem palma?

 • Ma intereseaza Hala sh.de la 5-600mp max.1000 cu lung de max 60mp H streasina min4m. Daca e si usor izolata e mai bine.Multumesc

 • lucian

  ma interteseaza pretul unei hale second hand sau noua dimensiuni 10m latime 20 lungime 4.5 m inaltime

  • Buna ziua,dupa ce am studiat mai multe site-uri in care se vand structuri pentru hale sacond hand…am constatat ca de fapt acestea costa cat o structura de hala noua,mai mult au nereguli de legislatie si nu au transport inclus…noi ca si companie confectionam structuri metalice la preturi foarte comparabile cu aceste structuri second….si anume pentru dimensiunea de 10x20x4,5m ,uzinarea,sablarea si grunduirea unei asemenea structuri ajunge la pretul de aprox. 8000 euro.

  • FLORIN

   Gasiti pe la 11000 euro fara tva structura completa nou nouta, protectie superioara prin zincare totala, cu proiect complet fundatii si structura. Gasiti pe net ROMSERVICE STRUCTURI METALICE. Bafta

 • Visan Marius

  Buna ziua

  Doresc sa construiesc o spalatorie auto. Dimensiunile sunt urmatoarele: lungime 12 m , latime 4,5 m , inaltime 4 m
  Doresc daca se poate sa-mi trimiteti un pret estimativ al constructiei
  Va multumesc

 • cordoba ionela

  buna ziua, va rog sa-mi trimiteti oferta pentru o hala cereale L 20m ,l 15m ,inaltime coama 6m ,inaltime streasina 4,5 m ,porti 6 m ,second hand .ASTEP RASPUNS,VA MULTUMESC!!!

  • ADRIAN

   Stimata doamna,am posibilitatea sa va fac urmatoarea oferta:

   STRUCTURA:STALPI SI GRINZI ZABRELITE
   INCHIDERI:PERETI SI ACOPERIS DIN TABLA CUTATA
   SISTEM CONSTRUCTIE:DEMONTABIL
   PRETUL ESTE: 42 EURO/1MP FRANCO DEPOZIT BUCURESTI

   Pentru detalii si alte informatii sunati la 0730697329

   O zi buna,ADRIAN

 • dear sir,
  we are looking for a 1800/2500 square meters second hand hala to expand our production unit. Please make your best price offer we are really in needing.

  best regards

 • Avem kit-uri de hale metalice cu deschideri de la 8, 10, 12, 15, 18, 20m si inaltimi-lungimi variabile la aceleasi preturi ca si hale second hand.

  • grigore dorin

   Doresc oferta financiara hala 8m latime 25 m lungime 4,5m inaltime la grinda pentru statie ITP , panouri sandwich termoizolante pereti+acoperis alb cu albastru , luminatoare laterale pe toata lungimea halei 1,5m x 25 m , flux continu cu usa culisabila intrare si iesire cu usa mica acces personal inclusa . Multumesc anticipat ! contact 0744486797

  • Sorin

   Buna ziua,
   Va rog sa-mi trimitetoi o oferta pentruo hala metalica destinata unei minisali de sport, 12x30x4(4,5).
   Multumesc.

  • gabi

   doresc kit hala l=9 m L=30 m H=5 m LA STREASINA
   inchidere panouri 10

 • claudia

  sunt interesata de 1 hala second ,800 mp , deschidere 15-20
  astept o oferta de pret pe adresa de e-mail
  multumesc

 • Mircea D

  Buna ziua. As dori o oferta pentru o hala second hand cu dimensiunile l=15m*L=50m*h=4m. Multumesc!

 • claudia

  cumpar urgent hala second hend ,700 mp, deschidere 20 m
  tel 0721455810

 • ma intereseaza o oferta de pret pentru o hala de 800 mp, inaltime la streasina de 4 m, invelita cu panouri sau tabla.

 • tofan constantin

  as dori oferta pentru o hala second hand L40x12xH6 cat mai simpla pentru a depozita cereale

 • Galu Cosmin

  costul unei hale ,second, daca e posibil lungime 6m,latime 5m,inaltime 3m

 • DANIEL STRAJAN

  BUNA ZIUA , MA INTERESEAZA O HALA METALICA NOUA SAU SECOND HAND ACESTE DIMENSIUNI SAU APROXIMATIVE LUNGIME-60M , LATIME-35M , INALTIME-10M , 2100 METRI PATRATI . MULTUMESC (TEL:0744776002)

 • constantin florin

  as dori o oferta pentru o hala metalica L10*6*H5 second hand… mentionez ca dimensiunile nu sunt definitive
  putand suferi modificari in functie de oferta …..as vrea sa mi precizati daca oferta este cu montaj .daca nu
  ofertati si montajul..

 • MARIAN

  vreau sa cumpar o hala cu urmatoarele caracteristici,15m ,latime 20m lungime si inaltimea de 6. cat costa asemenea hala ,nu trebuie neaparat sa fie izolata termic. contactatima va rog prin mail.

 • bianca

  Buna ziua,
  suntem interesati de o hala second-hand cu panouri sandwich dimensiuni L40 x l15 x H4
  Multumesc

 • ioan marinca

  as dori o oferta pentru o hala second hand L40Xl15xH4

 • marcu teodor

  Buna ziua!
  Sunt interesat de o hala de 15m x 8m x 3m cu structura metalica, acoperita cu panouri sanwich si apelez la bunavointa dvs de a-mi trimite ofera atat pt una noua cat si second hand. Deasemenea va rog sa specificati conditiile pt fiecare caz; proiect, transport,termen livrare, etc.

 • Cristian

  Buna ziua,

  As fi interesat de o hala second hand, cu o suprafata de aproximativ 800mp, cu lungimea de maxim 40m si inaltime la streasina de 4.5m. Va multumesc!

 • iancu diana

  Buna ziua!Sunt interesat de o hala metalica S.H.sau noua cu o suprafata de aproximativ 600mp.si un pret inclus
  Astept un raspuns.
  Va multumesc

 • ciprian

  buna ziua,sunt interesat de pretul unei hale 10 pe 20 cu h4.multumesc anticipat

  • costi

   buna ziua ,detinem o hala metalica in varianta second hand din panouri sandwich cu dimensiunile:
   l-10m
   L-20
   h-3,5m
   H-4,5m.
   este total demontata,si este completa.structura metalica foarte rezistenta.
   o zi buna

   • dan hodoroaba

    Buna ziua. Dimensiunile sunt apropiate de cele necesare mie.Doresc detalii despre aceasta hala. Din ce material este structura, daca are izolatie, cu ce este acoperita, cai de acces, dimensiuni si nr. bucati-usi si ferestre, eventual foto

   • Szabo Gyula

    Stimate domnule Costi
    Ma intereseaza Hala 20/10/4,5 m,am inteles ca este complecta in stare demontata.
    Va rog sa-mi precizati;
    -pretul acestei Hale fara TVA
    -in pret este sau nu inclus transportul
    -in pret este sau nu inclus asamblarea
    -Documentatia tehnica a halei Cartea Tehnica.
    Cu respect Szabo Gyula
    Mob.0745 269 090
    Mail:gyula_szabo45@yahoo.com

 • Olariu Adrian

  as dori sa-mi faceti oferta la o hala de 200 de m patrati

 • Buna ziua, as dori sa imi faceti si mie o oferta pt o hala metalica sh cu suprafete intre 400 si 600 mp. Telefonic ma puteti contacta la nr 0723.345.170. Multumesc!

 • Alex Ghigea

  Buna ziua.Firma noastra e interesata a achizitiona o hala de 200mp cu pereti tip sandwich,deschidere de 10m si h streasina 4m.Care este pretul de vanzare,modalitati de plata si termen de livrare.In speranta unei viitoare colaborari va multumesc,Alex.

 • Morhan Vlad Andrei

  As dori oferta pentru o hala second hand de 10 metri latime , 12 metri lungime si 2-2.5 m inaltime.

 • Razvan Zagon

  Buna ziua,
  ma intereseaza niste oferte de preturi ptr hale second hand.

  Multumesc!

 • zeic mihai

  buna ziua.as dori sa-mi dati pret la o hala de 15m/100m/4h.
  acoperisul de lemn pe structura de stalpi de beton.
  este vorba de o ferma. va rog sa-mi dati ceva preturi estimate daca puteti.va multumesc.un salut,MIHAI.

 • cucu vasile

  Am nevoie de o hala de aprox 200mp cu destinatia brutarie , deci structura metalica sa fie la exterior inaltimea necesara este intre 3 si 4 m latimea intre 8 si 12 m

 • sergiu

  solicit o oferta pentru hala secon hand 10mx25mx4m

 • GEORGE

  Buna ziua,
  Dati-mi va rog o oferta de pret pentru o hala de 10X20X4 (LATIME/LUNGIME/INALTIME PERETE LATERAL).
  Ma intereseaza produsu nou dar si second hand.
  In cat timp livrati o astfel de hala? …in Rm Valcea?

  Multumesc,
  George Tremurici

  Tel: 0741765935
  0723587207
  mail to: tremurici.george@yahoo.com

 • Zachar Stefan

  Buna ziua.
  As dori daca imi puteti trimite o oferta de pret pentru o hala noua sau second.
  Dimensiunile find Latime 15m lungime 40m si inaltime laterala 5m.
  Multumesc si astept oferta.

 • boabes

  executam ori si ce fel de hale metalice sau montaje la cele mai bune preturi boabesilie@yahoo.com

 • marian popescu

  Doresc o oferta de hala noua sau second hand cu dimensiuni 11.5/32/4.5

 • Oferim HALE NOI la pret similar cu al halelor second-hand! fara probleme de structura, fara lipsuri, croite special pentru dimensiunile dumneavoastra.
  http://www.proiectant.bizoo.ro

 • Catalin Alexe

  Am nevoie urgenta de un pret la o hala second-hand de suprafata 400m2 + pret de montaj.Va multumesc

 • Dragos Rosca

  Buna ziua,
  Doresc o oferta de hala noua sau second hand cu dimensiuni 15x30x6m pentru zona Targoviste,poate fi o oferta care sa includa si pretul de montaj.
  Multumesc,
  Dragos Rosca -

 • emil

  Pret la o hala seccond hand apx 10/20/3

 • cornel nastase

  ma intereseaza o hala de max 7m pe 20m cu inaltime de 5m,structura metalica,pereti si acoperis din panouri sandwish.daca se poate un pret pt second hand.multumesc

 • marius

  Ma intereseaza o hala cu struntura metalica dimensiunile 50m lungime 20m latime si o inaltime de aproximativ 5m la streasina.Va multumesc!

 • cogalniceanu d.

  Ma intereseaza o hala second hand de max 10 pe 12 m .H streasina peste 6 m .poate fi etajata.

 • Edmond Nechita

  am de construit o hala de 1500 mp deschidere de 25 de m.Accept diferite variante de constructii(structura metalica sau betoane,prefabricate etc)daca poate cineva sa-mi trimita oferta?!?

 • roxana

  sunt interesata de o hala de 50m x9,5m x h4,5m cu structura metalica acoperita cu panouri sandwish si va rog sa imi trimiteti o oferta atat pt una noua cat si S.H. multumesc

 • vasile apostol

  costul unei hale ,second, daca e posibil L10 l4 H 3

 • Florin Savu

  Buna ziua!
  Sunt interesat de o hala de 40m x 10m x 5m cu structura metalica, acoperita cu panouri sanwich si apelez la bunavointa dvs de a-mi trimite ofera atat pt una noua cat si second hand. Deasemenea va rog sa specificati conditiile pt fiecare caz; proiect, transport,termen livrare, etc.

  Cu respect,
  Florin Savu.

 • vasile gigi

  cat costa doar structura metalica pentru o hala de:10m/40m/5inaltime ?

 • ioan

  ma intereseaza o hala cu termo izolanta KINGSPAN 9 M LUNGIME SI 3 METRI LATIME SI INALTIME 2M ASTEPT DETALI

 • CATALIN

  ma intereseaza o hala de 200mp 10*20 cu H4M
  Raspuns: Adresa de email nu este corecta. Va rugam sa o verificati

 • costul unei hale care are o lungime de 50m latime de 14 m si o H 6m.cat ar costa montarea unei hale.

 • nagy andrei

  buna ziua
  Va rog sami faceti o oferta la o hala metalica de dimensiune de 12m x 4m x 36m
  Raspuns: Stimate Domn,
  Vă rugăm să vizitaţi să completaţi formularul “Cerere de ofertă”. Este util să aruncaţi o privire şi la pagina “Informaţii tehnice”

Lasa un mesaj

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Anunţă-mă despre următoarele comentarii prin e-mail. Puteţi, de asemenea, subscrie Fără a comenta.

Mesaje, Opinii

 • Prețul cel mai scăzut: vreau sa fac un garaj auto cu urmatoarele dimensinuni 5m lungime 3m latime 4,5m ...
 • Contact: Buna ziua, Tocmai am descoperit site-ul dvs. Eu reprezint un mare producato...
 • Preturi: Solicit oferta de preț pentru o hala metalică cu panouri sandwich având următoar...
 • Contact: Salutare tuturor.Ma intereseaza o hala metalica 15 metri lungime cu 8m latime 3m...
 • Contact: Buna ziua, Noi avem vopsele pentru metal. Cu stima, Argiriou Evangelos
 • Contact: Buna ziua! Ma intereseaza construirea unei hale cu urmatoarele dimensiuni:lungim...
 • Contact: Buna ziua! as dori o oferta pentru o hala din panouri prefabricate cu dimensiun...

SPONSORI

Doriti sa apara publicitatea Dvs. aici ? folositi formularul de contact

Donatie

americanbuilt.ro

electroclick.ro